Oikea koukku

Tehdään edes nämä! Stoppi haitalliselle turvapaikkaturismille

Sinisilmäisyyden aika maahanmuuton ongelmien suhteen on ohi. On korkea aikakin.

Olen pitänyt esillä hallitsemattomaan humanitääriseen maahanmuuttoon liittyviä riskejä jo vuosien ajan ja tarjonnut ratkaisuja. Nyt ei kuitenkaan kisailla siitä, kuka on ollut kuinka pitkään oikeassa. Nyt on aika tehdä nopeasti korjausliikkeet. Sen me olemme velkaa uhreille, nykyisille ja tuleville. Tähän otin kantaa tänään myös videoblogissani https://www.facebook.com/FraneMcCarron/videos/778580629161615/

Karkottamiskäytännöt pitää saada henkeen ja terveyteen liittyvistä rikoksista automaattisiksi, seksuaalirikoksista varsinkin. Suomen pitää suunnitella karkotettavien sulkemista karkotusta odottamaan samoin kuin Tanska suunnittelee rikoksiin syyllistyneiden maahanmuuttajien sulkemista saareen.

Oleskeluluvan myöntämistä kansainvälisen suojelun perusteella pitää tiukentaa ja oleskeluluvan pitää päättyä aina, kun olot rauhoittuvat kotimaassa.

Kansalaisuuden saamiseen edellytyksiä pitää tiukentaa. Laiton maahanmuutto pitää saada hallintaan palauttamalla turvallisista maista tulevat turvapaikanhakijat.

Maahanmuuttoviraston tiukkoja ja oikein linjattuja päätöksiä ei pidä voida kumota Hallinto-oikeudessa, joka toistuvasti antaa mahdollisuuden näille rikollisille jäädä ja kadota Suomeen.

EU:n ulkorajat pitää tilkitä, mutta meillä pitää olla valmius myös kansallisten rajojen kontrollointiin heti, jos turvapaikanhakijoiden aalto taas yllättää.

On hirvittävää, mikä hinta viattomien lasten on pitänyt maksaa tästä kaikesta. Jotkut yrittävät vähätellä tapahtumia suhteuttamalla näitä hirvittäviä rikoksia suomalaisten tekemiin vastaaviin rikoksiin. Tämä on ongelmien vähättelyä ja valkopesua, joka on vaarallista.

Suomalaisia rikoksentekijöitä rankaisemme kyllä, toivottavasti kovimman mukaan, mutta heitä emme voi karkottaa. Maahanmuuttajat nauttivat vieraanvaraisuudestamme. Silloin hirvittäviin rikoksiin syyllistyminen loukkaa meitä kaikkia suomalaisia.

On kaikkien etu, että otamme kovimman mahdollisen linjan käyttöön. Se hyödyttää myös kunnollisia ja ahkeria maahanmuuttajia. Se on välttämätöntä, jotta yhteiskunta voi toimia siten, että ihmiset luottavat toisiinsa. Nyt tarvitaan johtajuutta ja kovia päätöksiä.

 

P.S. Alla linkit aikaisempiin blogeihini täällä Uudessa Suomessa ja Verkkouutisissa ja videoblogissani.

http://oikeakoukku.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203262-hiljainen-enemmisto-h...

https://www.verkkouutiset.fi/loysa-maahanmuuttolinja-polttoaine-rasismille/

https://www.facebook.com/FraneMcCarron/videos/778580629161615/

https://www.verkkouutiset.fi/macronin-mare-nostrum-on-ratkaisu-siirtolai...

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat